טיפול

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

28/07/2011 | 07:35 | מאת: דורי

מה התרומה שיש לאפקסור 75 או 150 מ"ג בקשר להפרעת קשב וריכוז.? כי קראתי כמה מחקרים שמראים שזה הוכח כטיפול יעיל לאנשים שסובלים מהפרעות קשב וריכוז. שאלותיי הם: 1) האם האפקסור באמת מועיל? 2)תוך כמה זמן מתחילת נטילת האפקסור אני אמור להרגיש השפעה חיובית? 3) האם יש בעיה בשילוב (מפוקח ומאושר ע"י רופא) עם קונצרטה 54 מג? תודה רבה.

דורי שלום יש מעט מחקרים על השפעתו של האפקסור על הפרעת ריכוז וקשב. המאמר האחרון שיצא נעשה בטהראן (אבל פורסם בעיתון טוב). המאמר הוכיח את היעילות של האפקסור בהפרעת ריכוז וקשב. שיעור תופעות הלוואי בקבוצה שקיבלה אפקסור היה נמוך יותר מאלה שקיבלו ריטלין. באופן עקרוני אין בעיה לשלב קונצרטה עם אפקסור עם כי יש מטופלים שהדבר יכול להחמיר תופעות לוואי מהתרופות. בהצלחה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק