ללמוד נוירופידבק

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

16/07/2011 | 07:44 | מאת: ירדן

שלום רב, אני מסיימת תואר שני בלקויות למידה ומעוניינת מאוד ללמוד את תחום הנוירופידבק שכן אני יודעת שיש לו אפקט מעולה. היכן ניתן בארץ ללמוד את התחום באופן מסודר ואמין שכן התחום טרם מוסד?? תודה, ירדן

ירדן שלום אכן הנושא לא ממוסד דיו. בישראל קיים איגוד בשם "אילם" שהוא המטפל בנושא הביופידבק והנוירופידבק בישראל. האיגוד נמצא בתהליך חשיבה ופיתוח של תוכנית הכשרה שתאפשר ללומדים קבלת ידע וניסיון מעשי בתחום. כחלק ממחויבות האגוד לאיכות המטפלים העוסקים בתחום אנו בוחנים את מכלול השאלות העולות מבניית קורס שכזה. להערכתנו הקורסים שניתנו עד היום לקו במגוון גדול של פרמטרים אותם אנו רוצים לשנות. את מוזמנת לשלוח לי מייל וכאשר ייפתח הקורס אוכל להודיע לך. [email protected] בהצלחה.

18/07/2011 | 21:55 | מאת: דורית

ירדן, יש לי חברה שלומדת נוירופידבק בקורס של ד"ר ענת ברנע והיא מאד נהנית ואומרת שהיא בעלת ידע גדול ובנוסף יש שם מרצים אורחים נוספים

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק