נרדמות

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

09/07/2011 | 17:35 | מאת: דוד

שלום רב במשך כל חיי הייתי נרדם באמצע היום לפקרי זמן קצרים ותמיד חשבתי שזה נורמלי אך בשישי האחרון נודע לי על הפרעת הנרדמות וזה גורם לי לחשוב שאולי יש דברים מעבר...איך אני יכול לדעת אם אכן יש לי הפרעה מהסוג הזה? קראתי קצת ממה שמצאתי ואני אתן מס' מאפיינים אשר אני חווה אותם ובמידה ותיתכן דיאגנוזה תיאורטית אני אשמח לשמוע עליה -בדרך כלל אני לא שם לב שנרדמתי רק כשהתעוררתי,זה כמו לגלות שהתעלפת -הרבה פעמים זה קורה כאשר עושה איזו שהיא פעולה שאין בה שוני כמו לדוג' שאני יושב ע''י הנג אך לא נוהג -בד''כ זה נמשך בין דקה לחמש אך תמיד אחרי זה זה מרגיש כמו שעה שעתיים -יש לי add (אין לי את החלק ההיפראקטיבי)

דוד שלום רופאי שינה ומעבדת שינה הם המקום הנכון לבירור הבעיה. יש לחולים במחלה זו תבנית שינה אופיינית. אם יתברר שאכן אתה סובל מהבעיה אזי תרופות שונות יכולות לעזור. בהצלחה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק