ADHD - טיפול בנוירופדבק

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

15/05/2012 | 08:35 | מאת: שלומית

הי, האם יש ילדים שהטיפול בנוירופידבק לא משפיע עליהם? כמו שריטלין לא משפיע טוב על כולם? האם הטיפול לבנוירופדבק מייתר את השימוש בריטלין או משנה רק את המינון? כמה טיפולים צריך ילד עם ADHD עד שהטיפול מתחיל להשפיע? וכמה טיפולים צריך בכלל לפתרון ההפרעה? תודה

שלום רב ברפואה אין 100% ! בוודאי שיש ילדים שהטיפול אינו משפיע עליהם. אחוז, כפי הנראה, מאוד קטן. בחלק לא קטן מהילדים בתום הטיפול הצורך בריטלין מצטמצם למינימום ובד"כ אף אין צורך בהמשך לקיחת התרופה. בד"כ ילדים מגיבים מהר ואמורים לראות שינוי תוך 5-10 מפגשים. במרבית המחקרים היה צורך בממוצע של 40 מפגשים בכדי להגיע למטרה ולשמר אותה למשך שנים רבות. בהצלחה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק