טיפול בבית

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

25/06/2011 | 16:49 | מאת: רינה

רציתי לדעת קצת יותר פרטים על הטיפול בבית. עם איזה מכשיר עובדים, האם צריך לקנות אותו או לשכור. באיזה אופן אתה יכול לשלוט עליו מרחוק. האם יש מרכזים נוספים בארץ שעושים טיפולים ביתיים. האם יש מטפלים נוספים בנוירופידבק. מי?

רינה שלום א. אנו משאילים את המכשיר ללא עלות. התשלום היחידי הוא על הטיפול עצמו - בדיוק כמו במרפאה. ב.המכשיר מתוכנת דרך האינטרנט והמטופל לא יכול לשנות את ההגדרות. באופן זה השליטה המלאה על כל תהליך הטיפול נמצא בידי. ג. בתום כל פגישה את לוחצת על כפתור שבאופן אוטומטי שולח לי את כל נתוני הטיפול שעשית. כך אני רואה מה היה בטיפול, מה צריך לשנות, כמה זמן יהיה הטיפול הבא ועוד שלל פרמטרים. ד. בנוסף אנו משתמשים בשאלונים מובנים כדי שנוכל לאסוף מידע מדוייק על השיפור שחל ועל תופעות לוואי אם התרחשו. ה. אני לא מכיר מטפל נוסף בארץ שעובד בשיטה זו. ו. יש מטפלים נוספים בנוירופידבק. לאמונתי זהו טיפול מאוד יעיל אבל בידיים לא מקצועיות הוא גם טיפול שיכול לגרום לתופעות לוואי. באתר שלי יש סעיף הדן בנושא הטיפול בבית והמשמעיות השונות, זה הקישור - http://www.neuroclinic.co.il/Home-Treatment.php את מוזמנת להיכנס ולקרוא. אשמח לענות על כל שאלה נוספת.. בהצלחה ד"ר דורון תודר

26/06/2011 | 21:52 | מאת: רינה

רציתי לדעת אם אתה מכיר מטפלים שאתה יכול להמליץ עליהם באיזור קצת יותר צפוני לב"ש..., תל אביב צפונה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק