כאבי ראש ממושכים והפרעות שינה

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

14/02/2012 | 15:07 | מאת: ניר

שלום רב, סבתא שלי (בת 65) סובלת מכאבי ראש במשך מספר שנים וכשמסתכלת על מסכים ועל אורות זזים הכאבים מתעצמים וכתוצאה מכך היא לא יכולה להביט יותר מכמה דקות במקרה הטוב במסכים ולהיות במקומות עם אורות שזזים (שעושים לה סחרחורת). היא כבר התייעצה עם רופאים ולא התקבל פיתרון שיעביר לה את הכאב. בנוסף על כך היא גם סובלת מבעיות שינה והכדורים לא עוזרים לה, אך הבעיה הראשונה היא יותר משמעותית. מבחינה מנטלית המצב שלה תקין בהחלט. חשבתי שאולי בפורום זה אוכל לקבל פיתרון למצב שלה. אם צריך שאכתוב פרטים נוספים כמו מקום כאב הראש אוכל לשאול אותה ולכתוב שוב. בתודה מראש, ניר.

שלום רב התיאור שלך מעלה אפשרויות רבות. ההכרעה ביניהן דורשת מידע מפורט ועדין. הייתי מציע לך לפנות לנוירולוג בשאלה של אבחנה. מה הבעיה הבסיסית? לאחר מכן אוכל להתייחס לשאלה של האם נוירופידבק אפשרי כטיפול. ברמה העקרונית אתה יכול לקרוא על נוירופידבק וכאבי ראש כאן - http://neuroclinic.co.il/Migraine-Full.php ונוירופידבק והפרעות שינה כאן - http://neuroclinic.co.il/Insomnia-Full.php בהצלחה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק