האם עוזר גם כנגד לחץ דם גבוה?

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

13/02/2012 | 13:37 | מאת: ציפי

שלום הבנתי שהטיפול עוזר לחרדות האם עוזר להפחית לחץ דם גבוה שנגרם כנראה מחרדות?

שלום רב חרדה אכן יכולה להעלות לחץ דם. במקרה כזה כל טיפול מוצלח בחרדה יעבוד. נוירופידבק הוא אחד כזה. אם יש לחץ דם, מעט גבוה, לא רק על רקע חרדה, הייתי מציע ביופידבק. בהצלחה

14/02/2012 | 11:47 | מאת: ציפי

תודה על תשובתך איפה ניתן לקבל טיפול בביופידבק? אולי יש במכבי? תודה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק