קורס מטפלים

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

11/02/2012 | 10:54 | מאת: תמר

רציתי לדעת אם ניפתח או מתוכנן להיפתח קורס למטפלי נוירופידבק בהנחייתך. אם כן אנא תן פרטים

שלום רב קורס נוירופידבק מטעם האגודה הישראלית למשוב ביולוגי (א.י.ל.י.ם), יתחיל במהלך חודש מרץ. הקורס פתוח לאנשי טיפול בלבד. ניתן לקרוא על כך כאן: http://www.neuroclinic.co.il/Neurofeedback-Course.php בהצלחה

11/02/2012 | 16:51 | מאת: תמר

ראיתי את התכנית. כתוב שזה שלב א'. מה קורה בשלב ב'. מה הקורס הזה נותן למשתתפיו. מי זאת ריבי סלע, מה ההתמחות שלה. לגבי כל השאר ברור יותר. כתוב שמירי כץ מרצה ולא ראיתי את שמה בתוך התכנית. כתבת שהקורס מיועד למטפלים. למה הכוונה? אני פסיכולוגית עם תואר ראשון. זה בסדר?

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק