שאלה עבור הטיפול

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

09/01/2012 | 08:24 | מאת: לימור

האם הטיפול מותר לילדים והיכן רוכשים

שלום רב הטיפול בנוירופידבק נמצא בשימוש בילדים מזה כ 40 שנה. עד היום השתתפו במחקרים אלפי ילדים. הטיפול נחשב בטוח מאוד בידיים מיומנות עם שיעורי תופעות לוואי נמוכים מאוד. הטיפול דורש שימוש במכשיר אבל צריך איש מקצוע שיפעיל את המכשיר, ולכן יש לפנות לאיש מקצוע שעוסק בתחום. לפיכך אנו לא ממליצים על רכישת מכשיר וטיפול עצמאי בבית. במרפאתי אנו מטפלים במטופלים בכל הארץ באמצעות טכנולוגיה מיוחדת שמאפשרת לנו הפעלת מכשיר דרך רשת האינטרנט. בהצלחה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק