עלות הטיפול

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

09/01/2012 | 08:23 | מאת: טלי

שלום רב, האם בזמן הטיפול בטכנולוגית נוירופידבק ממשיכים את הטיפול בריטלין? מה עלות הטיפול? תודה

שלום רב בתחילת הטיפול ממשיכים את הטיפול באמצעות ריטלין. רק לאחר שרואים שהטיפול "תופס" וניתן להוריד את הריטלין - אזי מפסיקים אותו. עלות הטיפול תלויה בפקטורים רבים. באופן עקרוני מדובר על טיפול הדומה במאפיניו לטיפול פסיכולוגי והתימחור דומה. ישנו טווח מחירים על פי רצון המטפלים ניסיונם איכותם והמערכות בהם הם משתמשים. בהצלחה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק