האם ההשפעה טובה גם למבוגרים?

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

08/01/2012 | 20:04 | מאת: נורית

שלום ד"ר תודר. אני אשמח אם תוכל לענות לי על מספר שאלות בנוגע לADD וטיפול בנוירופידבק. 1.האם טיפול בנוירופידבק אפקטיבי לבחורה בת 24? 2.כמה טיפולים בממוצע מטופל צריך, ואם לא ניתן לתת ממוצע אז אולי, כמה הכי פחות וכמה הכי הרבה טיפולים נעשים על מטופל? 3.מה הפרש הזמן בין טיפול לטיפול? תודה רבה מראש על העזרה.

שלום רב הטיפול בנוירופידבק בגיל זה יעיל. עם זאת, הרושם המתקבל הוא שקצב השיפור במבוגרים איטי יותר ביחס לילדים. בילדים בד"כ אנו מתחילים לראות ניצני שינוי בפגישה 5-10. במבוגרים 15-20. בילדים כמו מבוגרים מה שקובע את סיום הטיפול הוא הלמידה של המוח ובד"כ בהפרעת ריכוז וקשב מדובר בממוצע של 40 מפגשים. ניתן לבצע טיפול אחת לשבוע אך פעמיים בשבוע הוא קצב יעיל יותר. בהצלחה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק