בן 13 סובל מכאבי ראש חזקים/מגרנות

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

08/01/2012 | 16:47 | מאת: שוש

בני בן ה-13 אובחן כ-ADHD ומטופל בקונצרטה 18 מ"ג מזה 3 שנים הילד סובל מכאבי ראש חזקים, בוצע לו בדיקת MRI ,שתשובתה תקינה התחלנו גם בטיפול הומאופטי, בזמן כאב ראש הילד יוצא משליטה עד שהוא מגיע למצב של הקאה. ההתקפים יכולים להגיע 2 בשבוע או יותר, האם טיפול נוירופידבק יכול לשפר את מצבו ואם כן האם יש מרפאה באזור הצפון, תודה

שלום רב ראשית חשוב לברר מה הסיבה לכאבי הראש. האם הוא סובל ממיגרנות ? אם הוא לא לוקח ריטלין - האם כאבי הראש חולפים ? האם יש בעיה אחרת ? לאחר שתהיה אבחנה לכאבי הראש ניתן לשקול טיפול. באופן עקרוני יש כמה מחקרים יפים וחשובים על טיפול במיגרנה באמצעות נוירופידבק. אם האשם הוא בריטלין אזי בוודאי יש מקום לנסות טיפול בנוירופידבק במקום הטיפול בריטלין. כמובן שאם האשם הוא בתרופה ניתן לשקול להחליפה. לגבי טיפול בצפון - על מנת לא להמליץ על אחד ולשכוח אחר, אני לא ממליץ בפורום על מטפלים במקומות שונים ברחבי הארץ. כפי שכבר רשמתי בתגובות קודמות, אנו מספקים שירות של טיפול מרחוק, בבית של המטופל, כך שמקום המגורים לא יהיה שיקול. בהצלחה ד"ר דורון תודר

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק