אמא לילד בן 9.5

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

06/12/2011 | 15:01 | מאת: אמא מודאגת

שלום, בני אובחן כבעל בעיית קשב וריכוז ניסינו ריטלין,קונצרטה מעוניינת בטיפול לא תרופתי!!! ריטלין גורם לו לטיקים בפנים לא ממש הצלחנו למצוא טיפול תרופתי שיעזור לגמרי...מעוניית בטיפול נירופידבק קבעתי פגישה אצלך ביום שישי הקרוב מעוניינת לדעת מה אחוזי ההצלחה? תודה .

שלום רב השילוב של הפרעת ריכוז וקשב וטיקים מאוד שכיח. בדרך כלל הטיפול המתאים בנוירופידבק יכול לטפל בשתי הבעיות. עד היום לא פורסם מחקר מסודר בבעיה זו, אך יש דיווחים לא מועטים על יעילות הטיפול. בקישור הבא מתואר מקרה לדוגמא שטיפלתי בו - http://www.neuroclinic.co.il/CaseStudy-Tics.php אשמח לעזור ד"ר דורון תודר

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק