טיפולים בירושלים

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

29/11/2011 | 11:40 | מאת: סיגלית דגני

שלום רב, האם ישנה אפשרות לקבל טיפולים בניורופידבק בירושלים? מה הכוונה מוכר על ידי קופות החולים - מאוחדת ובביטוחים ? אם אין אפשרות להגיע לירושלים האם אתה מכיר מי נותן טיפולי ניורופידבק בירושלים ? אודה מאד לתשותבך

שלום רב אני מתנצל על אי ההבנה. כפסיכיאטר מומחה, מבוטחי מאוחדת ולאומית זכאים להחזרים כמקובל בייעוצים אצל רופא מומחה. טיפולי הנוירופידבק לא מכוסים על ידי ביטוחי קופות החולים השונות ככל שידוע לי. על מנת לא להמליץ על אחד ולשכוח אחר אני לא ממליץ בפורום על מטפלים במקומות שונים ברחבי הארץ. כפי שכבר רשמתי בתגובות קודמות, אנו מספקים שירות של טיפול מרחוק, כך שמקום המגורים לא יהיה שיקול. בהצלחה ד"ר דורון תודר

30/11/2011 | 10:12 | מאת: סיגלית דגני

תודה על המענה, מה הכוונה טיפולים מרחוק ?

שלום רב, אנו משתמשים בשיטה זו כדי לאפשר לאנשים עם מגבלויות הגעה שונות (זמן, מרחק, נכות) טיפול מקצועי ויעיל. אנו משתמשים בין השאר במיכשור המאפשר לנו שליטה מלאה מרחוק (דרך האינטרנט), על הטיפול בלי שלמטופל תהיה יכולת להשפיע על הפרמטרים ולשנותם. בדרך זו, בתום כל טיפול שולח המטופל את מהלך הטיפול המלא כולל אות ה EEG לנוירוקליניק. אנו בודקים את תוצאות הטיפול ומנתחים את "גרפי הלמידה". ועל פי הממצאים מתוכנן הטיפול הבא והמטופל מקבל בדואר אלקטרוני את קוד כיוון המכשיר לפעם הבאה. ללא כיוון מחדש לא יוכל המכשיר לפעול. את הטיפול מרחוק, מלווים שאלונים והערכות ממוחשבות מדוקדקות ובנוסף אנו משתמשים בשיחות טלפון ושיחות וידאו דרך האינטרנט כדי לוודא שהטיפול אכן מתבצע באופן מיטיבי. אם יש עוד שאלות, את מוזמנת ליצור קשר דרך האתר. בברכה, ד"ר דורון תודר

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק