מכשיר הניופידבק

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

28/11/2011 | 21:13 | מאת: אמא מודאגת

האם ניתן לקנות ערכה לבית במידה וכן איפה וכמה זה עולה? תודה

שלום רב, אנו בנוירוקליניק לא ממליצים על קניית מכשיר לבית. הטיפול היעיל באמצעות נוירופידבק דורש מיומנות ניכרת, דינמיות ויכולת לשנות פרמטרים על בסיס קבוע. אין למטופלים את היכולת לעשות זאת בצורה טובה. התפרסמו ידיעות רבות על אנשים, שניסו לטפל בעצמם או בבני משפחתם וגרמו לנזק ניכר. גם כיוון המכשיר על ידי איש מקצוע אחת לכמה שבועות הוא רעיון שכל אנשי המקצוע מסתייגים ממנו ודוחים אותו מכל וכל. ניתן לקרוא עוד על הנושא של טיפול בקליניקה מול קניית מכשיר ומול האופציה השלישית שאנו מציעים - טיפול מרחוק, בקישור הבא - http://www.neuroclinic.co.il/Home-Treatment.php ניתן ליצור קשר דרך האתר לצרכי בירורים נוספים. בהצלחה ד"ר דורון תודר

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק