מחירים לטיפול

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

28/11/2011 | 21:03 | מאת: לידור

רציתי לדעת היכן הקליניקה נמצאת בארץ, וגם כן אשמח לדעת מה המחיר לטיפול זה אם זה בקליניקה או בהשכרת התוכנה בבית.

שלום רב הקליניקה ממוקמת בבאר שבע. אבל בנוסף, יש לנו שירות של טיפול בבית המטופל באמצעות ציוד מיוחד שמופעל דרך האינטרנט. הטיפול הוא באמצעות מכשיר ולא תוכנה. ניתן לקרוא על כך עוד בקישור הבא: http://www.neuroclinic.co.il/Home-Treatment.php ניתן ליצור קשר דרך האתר לצרכי בירורים נוספים. בהצלחה ד"ר דורון תודר

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק