בת 7, דיטרנה, קשיי הירדמות ורסקיו לילה

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

23/11/2011 | 08:18 | מאת: תמר

בוקר טוב. ביתי בת 7, משתמשת במדבקת דיטרנה 6 ימים בשבוע. בימי ראשון נרדמת כמעט מיד, בכל ערב הקושי עולה, בימים רביעי - חמישי לוקח מעל 2.5 שעות להירדם. התייעצתי בפורום והמליצו לי להשתמש בטיפות רסקיו לילה. קראתי קצת על החומר, התייעצתי עם הרוקחת, והתחלתי לתת לה בימים שני - חמישי סדר גודל של 3-4 טיפות לפני השינה. פרק זמן ההירדמות התקצר משמעותית - לוקח לה כמה דקות. אני מאד מרוצה מהתוצאה - אבל רציתי להתייעץ ולהבין האם אני עשויה ליצור בעיה לטווח הארוך - אם במשך כ 8 חודשים בשנה (בניקוי חופשים) היא נרדמת 4 ימים בשבוע עם טיפות רסקיו לילה. תודה רבה! תמר

23/11/2011 | 08:20 | מאת: תמר

שלום רב בכל החלטה לטפל בילד צריך להציב זה מול זה את מחיר הטיפול מול המחיר שלא לטפל. במקרה שאת מתארת הייתי עושה את השיקול הבא: אם היא מסתדרת עם המדבקות באופן טוב קרי הן מבחינה חברתית והן מבחינה לימודית אזי המחיר של טיפול הרסקיו נראה לי זניח והייתי ממליץ לעשות בדיוק את מה שאת עושה. מנגד אם למרות הטיפול במדבקות עדיין יש סימפטומים לא מאוזנים אזי הייתי שוקל לעשות טיפול בנוירופידבק, כי נוירופידבק מותאם אישית למוחו של הילד ולכן סיכויי התגובה גבוהים ביותר. בהצלחה, ד"ר דורון תודר

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק