איבחון דידקטי מבוגרים

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

20/06/2021 | 11:59 | מאת: קרן

שלום רב, אני בת 45, לומדת לתואר ראשון, במהלך הלימודים הרגשתי חוסר ריכוז לכן עשיתי בחינת מוקסו ויצא מבדק שמאבחן הפרעות קשב גבוהות, קיבלתי אישור לריטלין . הגשתי את האישורים האלה כולל המוקסו למכללה לקבל תוספת זמן ואכן קיבלתי. כשהפניתי את המסמכים לאוניברסיטה הפתוחה כי אני לומדת במסלול משולב לעובדי מדינה נעניתי על ידי האוניברסיטה שאני צריכה אבחון דידקטי - האם זה הכרחי לעשות אבחון בזה בגילי לאור שאר המסמכים ומבדק המוקסו?

שלום רב מציע לשאול את המרכז הארצי להערכה. בהצלחה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק