טיפול קשב וריכוז זה עובד מנסיון

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

08/11/2011 | 19:51 | מאת: פז

בני היה מטופל בקליניקה של דורון כ36 טיפולים,וזה עובד !!! שווה כל אגורה . בני הגיע לדורון כחודש לפני סיום שנת הלימודים של כיתה א עם בעיות קשב וריכוז,לבני היה קושי בישיבה לאורך זמן,בני היה מפריע במהלך השיעור למורה ולסובבים אותו ולא היתה לו מוטבציה ללמוד, רוב הזמן היה מסתובב בחצר בית הספר. דורון התאים לו תוכנית טיפול וכמספר חודשים לאחר סיום הטיפול חל שינוי משמעותי מאוד בבני, שינוי שלא רק אני הרגשתי, אלא גם הצוות החינוכי, עד כדי כך שחשבו שבני נוטל רטלין, המורים אמרו שזה לא אותו ילד משנה שעברה . היום בני יושב בכיתה ללא טיולים בזמן השיעור, עובד ומכין שיעורים ןאני לא מקבלת מכתבים וטלפונים מבית הספר על התנהגות לא נאותה של בני. אני ממליצה בחום על הטיפול של דורון תודר, האבחון היה מיידי והשינוי היה משמעותי ללא הכר. בברכה פזית(2011)

29/12/2011 | 09:40 | מאת: ענת

פז שלום, בני הובחן גם כן כסובל מהפרעת ADHD. הוא ילד מקסים חברותי ומאד חכם ואפילו רמת לימודיו טובה. הבעיה העיקרית היא, חוסר היכולת לשבת ללא תזוזה והפחד מחומר מורכב וקטעים ארוכים לקריאה (סופר דפים לפני). אני שמחה מאד לשמוע שהטיפול עזר לבנך מכיון שאני מאד לא רוצה להגיע למצב של מתן תרופות ומאמינה שיש לו יכולות להצליח גם בלי זה. אשמח לשמוע כמה עלה הטיפול לכמות זאת של פגישות. בברכה, ענת.

05/01/2012 | 20:19 | מאת: שפרה

זה נהדר כי לקויי למידה רבים כלל אינם יודעים שיש להם בעיה. הם מעולם לא ערכו מבדקים מקצועיים כגון "מבחן טובה", ואין להם מושג מדעי מה מנחה את ההתנהגות הדידקתית שלהם. מלבד בעיות פסיכולוגיות כגון דימוי עצמי נמוך וכיוצא בזאת, הפרעת קשב וריכוז מבוגרים יכולה להגדיר את תחום העיסוק של הבוגר רק משום שלא יכל לקבל טיפול מתאים בעבר, בזמן שמדע "אבחון הפרעות קשב וריכוז" היה בחיתוליו או לא היה קיים כלל.

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק