שילוב ציפרלקס ומריחואנה

דיון מתוך פורום  טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק

23/09/2017 | 09:39 | מאת: ניקול

שלום דוקטור, רציתי לשאול אותך בקשר לשילוב ציפרלקס ומריחואנה לפני כחצי שנה התחלתי לשתות ציפרלקס 10 מ״ג הכל היה טוב והרגשתי מעולה גם עשיתי הפסקה אך הייתי צריכה לחזור לשתות בגלל מצבי החוזר כיום אני שותה חצי תרופה. ואני רוצה לעשן מריחואנה אך שאלתי האם השילוב הזה משפיעה לא טוב ועושה משהו רע?

שלום רב ממליץ לפנות לפורום מתאים לתוכן השאלה בהצלחה

מנהל פורום טיפול ב-ADHD, שינה, מיגרנות וחרדה בעזרת נוירופידבק