טיפול שיניים בהרדמה מלאה לנוער

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

23/10/2016 | 12:33 | מאת: יעל

שלום! אני נערה בת 18.שסובלת מרגישות יתר בשיניים. עשיתי צילום אצל הרופאה הפרטית שלי והיא אמרה שיש לי לפחות 14 חורים!!!!!! חשבתי על טיפול ,בהרדמה מלאה, כך אוכל לגמור הכל בפעם אחת. השאלה שלי היא האם אני חושבת נכון, זאתאומרת, האם במקרה כזה זה נכון לגשת לטיפול בהרדמה מלאה??? אשמח לתשובה- יעל. ול

שלום יעל, במידה ואין בעיה מיוחדת מצדך, המחייבת טיפול בהרדמה כללית, אני ממליץ לנסות ולבצע את הטיפול בצורה רגילה.

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה