המלצה לבישקת רגישות לחומרים דנטליים לא במבחן טלאי

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

01/03/2015 | 11:46 | מאת: אנונימית

האם יש בארץ אפשרות לבדוק רגישות לחומרים דנטליים בבדיקת דם או שיער? סוובלת מאריתמה מולטיפורמה שבדרך כלל שקטה והתפרצויות שלה מופיעות אחר טיפולים דנטליים/ הדבקות מבנים ועוד... לא הוכח אבל נראה/ ניצפה קשר ברור אחרי שנתיים ללא טיפול וללא המחלה הופיעו נגעים לאחר טיפול

שלום רב, בנושא זה יש לפנות לרופא מומחה בתחום האלרגיה או רופא עור

02/03/2015 | 12:00 | מאת: אנונימית

ד"ר שלום היות ומדובר בתחום הדנטלי ורגישויות לחומרים דנטליים. שאלתי שאלה כאן ולא בפורום רופאי עור או רופאי אלרגיה וציפיתי לקצת יותר מזה בתשובה . אני יודעת להגיע לפורומים האמורים אבל לא בכדי נשאלה השאלה כאן.

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה