טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

01/11/2014 | 11:45 | מאת: עינת

שלום. לפני כ-8 חודשים סיימתי טיפולי כימותרפיה. מצב השיניים שלי בכי רע ואיני יכולה להסתובב ככה כבר יותר. הבעיה היא שאני ממש חרדתית לגבי טיפולי שיניים ורציתי לדעת מה הפרוצדורה לגבי אלה שעברו טיפולים. שמעתי שיש טיפולים בחינם. הייתי רוצה לעשות את כל טיפולי השיניים שלי בהרדמה מלאה ולגמור עם העניין אחת ולתמיד. תודה

01/11/2014 | 11:47 | מאת: עינת

שכתי לציין שאני חברת מכבי

שלום עינת, סל הבריאות אומנם מאפשר מתן טיפולי שיניים מסוימים בחינם למטופלים עם מחלה אונקולוגית אשר קיבלו טיפולים כימוטרפיים או הקרנות. היות והינך מעונינת גם בהרדמה כללית, אנא פני למרפאת השיניים מכבידנט בבית חולים אסותא בתל אביב. בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה