טיפול מלא

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

25/06/2011 | 00:08 | מאת: חוששת

אני בת 58,מאד סובלת מהזריקות להרדמת הפה. עלי לבצע 2 עקירות וששה שתלים. האם ניתן לבצע את הכל בפעם אחת ובהרדמה כללית. האם ניתן לבצע זאת בכל מרפאת שיניים או במרפאות מיוחדות.

תודה על פנייתך. לגבי שאלתך הראשונה אזי ביצוע עקירות והשתלות באותו זמן , הליך הנקרא השתלה מיידית , ניתן לבצע בתנאים מסוימים. הרופא המבצע צריך לבדוק אותך , לבדוק את הצילומים ואז להחליט באם ההליך מתאים לך. לגבי מיקום ביצוע הטיפול , אני ממליץ לבצע טיפולי שיניים בהרדמה כללית רק במסגרת בית חולים מוכר.

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה