טיפול שיניים בהרדמה מלאה למבוגר עקב חרדה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

14/02/2013 | 21:56 | מאת: רבקי

שלום, לאחר בדיקה אצל רופא שיניים התברר לי שאני צריכה טיפול שורש וכמה סתימות אך איני יכולה לעשות זאת בהרדמה מקומית עקב חרדה. היכן ניתן לבצע טיפולי שיניים בהרדמה מלאה, מי הרופאים, האם צריך הפניה ממישהו והאם מכבי משתתפת בהוצאות? תודה רבה

שלום רבקי ותודה על פנייתך. טיפול שיניים בהרדמה מלאה ניתן לבצע במסגרת מרפאת השיניים מכבידנט בית חולים אסותא. ההשתתפות של מכבי הינה בהתאם לזכויות הביטוח המשלים: מגן זהב , מכבי שלי בהצלחה.

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה