עקירה כירוגית בהרדמה מלאה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

23/06/2011 | 22:41 | מאת: רעות

האם אני יכולה לבקש עקירה כירוגית בהרדמה מלאה אם בפעם האחרונה שהייתי אצל אותו רופא משיניים לקיתי בהתקף חרדה? האם צריך רופא שיניים ספציפי? או שמספיק מרדים ורופא שיניים?

שלום רעות ותודה על פנייתך. ככלל ניתן לבצע כל טיפול שיניים, כולל עקירה בהרדמה כללית. כמובן , ככל הליך רפואי יש לשקול היטב את היתרונות והחסרונות. טיפול מעין זה צריך להתבצע על ידי רופא שמיומן בביצוע עקירות ויש לו אישור ממשרד הבריאות לטפל במטופלים בעזרת הרדמה כללית. את הטיפול בהרדמה כללית אני ממליץ לבצע במסגרת בית חולים.

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה