טיפול שיניים בהרדמה מלאה לילד pdd

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

04/11/2012 | 22:32 | מאת: שירן

שלום בני היום בן 3 ו-4 חודשים( לוקה בpdd) כשהיה בן שנה וחודשיים נפל עם השן הקידמית , היינו לפני מס ימים אצל רופא שיניים שאמר שבגלל הנפילה נוצר זיהום /דלקת והומלץ לבצע טיפול שורש או עקירה (בהרדמה מלאה ).היום היינו אצל רופא פרטית שאמרה כי רוב הסיכויים שטיפול שורש לא יועיל ועדיף לעקור את השן , רציתי לדעת קודם כל הסיכונים של הרדמה מלאה ( יש לציין כי עבר בעבר הרדמה מלאה בשל ניתוח כפתורים) האם זה אותה הרדמה? . האם יועיל לבצע טיפול שורש עם גז צחוק או וואליום או כל חומר טישטוש אחר? בנוסף רציתי לדעת האם כדאי לקחת את ה הסיכון ולעשות טיפול שורש או שישר עקירה ? והאם במידה ומבצעים עקירה מה ניתן לעשות מבחינה אסטטית עם השן? תודה מראש

שלום שירן ותודה על פנייתך לצערי אין באפשרותי במסגרת הפורום לענות על השאלות הספציפיות שאת שואלת. היות והטיפול וההרדמה במקרה זה הינם בסל הבריאות , אזי במידה ואת מבוטחת במכבי שירותי בריאות הצעתי אליך הינה לקבוע תור לדיקת הילד ע"י מומחה לרפואת שיניים לילדים במרפאת השיניים מכבידנט בבית חולים אסותא.

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה