משהו שכולם צריכים לדעת על מכבי דנט

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

14/08/2012 | 15:30 | מאת: נילו

שלום לכולם, כדאי לבדוק טוב טוב את הצעות המחיר של מכבי דנט. אני אני בעל מגן זהב במכבי ובאתי לקבל הצעת מחיר. שלחו אותי לצילום סטטוס מקבילית. במרפאה רצו לגבות 248 ש"ח עבור הצילום. אני סרבתי למרות שלא ידעתי את המחיר מאחר ולא רציתי שהצילום יהא של מכבי אלא רציתי לקבל הצעות מחיר נוסף ולכן הייתי מוכן לשלם יותר עבור התענוג. הגעתי באותו יום למכון צילום ודרשו ממני 220 ש"ח (כל המחירים כוללים מע"מ), כמובן שהלכתי למכון צילום שמכבי רצו להפנות אותי מלכתחילה. בקיצור מכבי יותר יקרה ב - 13% בצילום הספציפי הזה מהמכון. לידיעה

תודה לנילו על פנייתו. הנושא הועבר לבדיקת הגורם הרלוונטי במכבידנט.

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה