הרדמה כללית

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

08/05/2012 | 20:15 | מאת: לילך

שלום ד"ר, שמי לילך בת 30 מהקריות, ויש לי בעייה חמורה אינני יכולה לעבור טיפוליי שיניים רגילים עקב איבוד הכרה, והפה שלי בכי רע, רוצה לעבור טיפול בהרדמה כללית, אשמח לדעת היכן מבצעים זאת, ומה העלות... תודה..

שלום לילך ותודה על פנייתך. טיפולי שיניים בהרדמה כללית מבוצעים באמצעות מרפאת השיניים מכבידנט חיפה. הטיפול עצמו נעשה בבית חולים אסותא לב המפרץ. העלות משתנה בהתאם לתכנית הטיפול לה את זקוקה ומס' שעות ההרדמה הנידרשות.

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה