מעוניינת בהרדמה מלאה עקב פחד

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

05/05/2012 | 15:31 | מאת: נועה

שלום רב, אני בת 41, כיום לא זקוקה לטיפול דחוף או משמעותי בשיניים. פוחדת מאוד כל חיי מטיפולי שיניים, גם מניקוי... לא פוחדת כלל ממחטים וכדומה. עברתי מספר סתימות לאורך השנים. אני מעוניינת לעבור טיפול מקיף ברמה טובה בהרדמה מלאה - ככל הנראה רק סתימות, אולי שרש. האם מקובל והאם ניתן למצא רופא מהימן שיסכים. תודה.

שלום נועה ותודה על פנייתך. הטיפול לו את זקוקה ניתן להיעשות בהרדמה כללית. לדעתי טיפול שיניים בהרדמה כללית יש לעשות בשני תנאים: 1. טיפול במסגרת בית חולים ולא מרפאה פרטית. 2. הרופא המבצע הינו מומחה או יש לו אישור לבצע טיפולים תחת הרדמה כללית. חברי מכבי יכולים לבצע את הטיפול במסגרת בית חולים אסותא בתל אביב ואסותא חוצות המפרץ באיזור חיפה.

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה