ילד בן חמש וחצי

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

13/01/2012 | 16:39 | מאת: אפי

הבן שלי בן חמש וחצי נישלח לטיפולי שיניים בהרדמה מאחר ואינו משתף פעולה עם רופא השיניים. הייתי רוצה לדעת מה התהליך בכל הטיפול, איזה הרדמה הוא יעבור? לכמה זמן? והאם יהיה צורך בהשגחה לאחר הטיפול? יש לציין שהטיפולים שהוא זקוק להם הם סתימות, איטום חריצים וחיפוי על הטוחנות הקבועות שצמחו לו לא טובות (לדברי הרופא הם כמו ספוג ועלולות להיתפורר תוך שנה). הייתי רוצה לקבל מידע כללי. בתודה מראש.

שלום אפי ותודה על פנייתך. ילד שאינו משתף פעולה באחת מרפאות מכבידנט נשלח לבבדיקת רופא ,לרוב מומחה ברפואת שיניים לילדים במסגרת בית חולים אסותא. הילד ייבדק ותיקבע הדרך המתאימה ביותר להמשך טיפול. דרך זו יכולה להיות טיפול התנהגותי, הרגעה תרופתית או הרדמה כללית. לשאלתך לגבי משך הטיפול בהרדמה כללית אזי מרביתם נימשכים עד כשעתיים. לאחר ההרדמה משגיחים על הילד בחדר ההתאוששות למשך כשעה נוספת. בהצלחה.

16/01/2012 | 16:51 | מאת: אפי

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה