עקירה כירוגית בהרדמה מלאה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

30/10/2011 | 17:27 | מאת: יעל

שלום רב, רופאת השיניים שלי שלחה אותי לבית החולים על מנת לבצע עקירה כירוגית. רופא השיניים בבית החולים אמר שצריך לעשות את העקירה בהרדמה מלאה. אני לא יודעת אם השאלה שלי כל כך קשורה למקום זה, אבל האם קיים החזר מהביטוח של קופת החולים או דרך זולה יותר לבצע את העקירה?

שלום יעל ותודה על פנייתך. ככל הידוע לי אין החזר כל שהוא עבור הטיפול לו את זקוקה. אנא צייני את הקופה בה את מבוטחת?, מדוע הופנית לבית חולים? ומה הסיבה לביצוע העקירה בהרדמה כללית?, כך שאוכל להתייחס לסייפא של שאלתך.

31/10/2011 | 16:20 | מאת: יעל

תודה רבה על תשובתך. אני מבוטחת בקופת חולים כללית. הסיבה לביצוע העקירה בהרדמה מלאה היא ששורש השן קרוב מאוד לסינוס והרופאים חוששים לבצע את העקירה רק עם הרדמה מקומית. שוב תודה, יעל

שלום יעל ותודה על פנייתך החוזרת. במידה ויש לך ביטוח משלים עצתי אליך הינה לפנות לביטוח ולשאול אותו לגבי ההשתתפות בטיפול. יתכן ותוכלי להוזיל את העלות במידה ותבצעי את העקירה במסגרת כללית סמייל ולא בית חולים.

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה