טיפול שיניים בהרדמה לילד עם צרכים מיוחדים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

26/10/2011 | 11:03 | מאת: אלה

למי פונים לבדיקה ראשונה והערכת מצב של ילד בן 5 עם צרכים מיוחדים. הוא לא ישתף פעולה עם הרופא.האם עושים גם את הבדיקה בהרדמה?(זה קצת מפחיד אותי)

שלום אלה ותודה על פנייתך. במידה והילד חבר בקופת חולים מכבי , תוכלי לפנות למרפאת השיניים בבית חולים אסותא בת"א. רופאי השיניים לילדים במרפאה, שהינם מומחים ברובם, מנוסים בטיפול בילדים עם צרכים מיוחדים. במידה והילד חבר בקופה אחרת עלייך לברר את הנושא בקופה הרלוונטית.

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה