טיפול שיניים בהרדמה מלאה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

02/10/2011 | 04:05 | מאת: שואלת

בני בן 8 סובל מכאבי שיניים חזקים ואינו נותן לטפל בו עקב חרדה ברמה גבוהה עקב טיפול שיניים כושל שעבר לפני מספר חודשים במרפאה פרטית. לאחר בדיקה וצילום שנעשו בקושי רב הומלץ על טיפולי שורש ועקירות בהרדמה מלאה ע"י רופאה ממכבידנט שאלתי היא האם עלות הרדמה מלאה כלול בזכאות לטיפולי שיניים עד גיל 10? ואם לא, מה ניתן לעשות כשלמשפחה אין אפשרות כלכלית לממן טיפול שכזה (מוכרים ע"י מחלקת הרווחה)בתודה מראש על תשובתך בהקדם.

תודה על פנייתך. לצערי, ההרדמה הכללית כלולה בסל הבריאות רק עד גיל 5 , כך שבנך בן ה-8 אינו זכאי לכיסוי כספי עבור ההרדמה אלא עבור הטיפולים בלבד. לצורך מימון טיפולים שאינם בסל ניתן לפנות ללישכת הרווחה ביישוב בו את גרה או לעמותות שעוסקות בעזרה כספית.

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה