טיפול כולל בהרדמה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

09/08/2011 | 09:48 | מאת: אור

שלום, רציתי לדעת מהי הפרוצדורה לטיפול בהרדמה, האם נדרש להגיע קודם לרופא שיניים בקופה? או שניתן להגיע ישירות לרופא מומחה בנושא? האם קיימת השתתפות הקופה בכל מקרה או רק במקרים ספציפיים? היכן אוכל לקבל המלצה לרופאים מומחים לטיפול בהרדמה? לאחר הטיפול, כיוון שמדובר בטיפול כולל בכל הפה, האם הכאבים נסבלים? תודה מראש,

שלום אור ותודה על פנייתך. ככלל ביצוע טיפולי שיניים במכבידנט בהרדמה כללית למבוגרים, מבוצע באיזור המרכז במסגרת מרפאת השיניים בבית חולים אסותא ובאיזור הצפון במסגרת מרפאת השיניים בחיפה. ניתן לבקש בדיקה אצל רופא שיניים שעוסק בטיפולים בהרדמה כללית ישירות. יש הנחה להרדמה ולטיפולים לבעלי ביטוח משלים. ככלל המלצות לרופאים מומלץ לקבל מחברים שעברו טיפול דומה. לגבי הכאבים אוכל לציין שמרבית החולים אינם מתלוננים על כך.

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה