שיקום הפה בהרדמה מלאה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

09/08/2011 | 08:27 | מאת: אניטה

דר' ירון שלום, מצב הפה והשיניים שלי בכי רע מעונינת לעשות שיקום הפה והשיניים בהרדמה מלאה יש לי ביטוח משלים פלטניום של קופ"ח כללית ואין לי כ"כ כסף,דורשים ממני בסביבות ה-90,000 ש"ח לאן עלי לפנות כדי להצליח לעשות טיפולים,אני בסכנה רצינית לנון הוצקינס לאחר CT ובדיקות כבר.אבל עינין הכסף מעקב אותי. שקלתי חו"ל אך זה מרגיש לי לא אחראי. אנא עצתך.

שלום אניטה ותודה על פנייתך. טיפולי שיניים אומנם אינם בסל הבריאות והנטל הכספי לעיתים הינו אומנם גבוה. להלן המקומות שלפי ידיעתי תוכלי לפנות אליהם: קרן הרווחה של הקופה בה את חברה, לשכת הרווחה בעיר בה את גרה, לעמותות שעוסקות במתן עזרה לטיפולי שיניים ולקרן מיוחדת ליד לשכת הנשיא. מקווה שעזרתי, בברכת בריאות שלמה.

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה