בעיה דנטלית חריפה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

27/07/2011 | 18:55 | מאת: מיקי

שלום עקב צליאק נפתחו בעיות דנטליות קשות.היה לי שיניים בבנייה והכל נפל ואי לכך עלי לעקור את רוב השיניים שלי שזה אומר הוצאות כספיות רבות. בנוסף לכך יש גם אלרגיה קשה לתחשירי תרופות . האם יהיה אישור בהנחה לבצע את הטיפולים הקשים אליו בבית חולים תחת הרדמה?

שלום מיקי טיפולי השיניים להם אתה זקוק אינם כלולים בסל הבריאות ולפיכך הם כרוכים בתשלום. חברי מכבי שיש להם ביטוח משלים מסוג מגן זהב זכאיים להנחה של 25% לכלל הטיפולים. הטיפולים בהרדמה כללית מבוצעים בבית חולים אסותא בלב המפרץ חיפה וברמת החיל בתל אביב. בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה