השתלת שתל אחרי שהוצא לפני חודשיים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

28/12/2019 | 17:53 | מאת: ליאן

ר שלום ותודה מראש, לפני 10 שנים עברתי 7 שתלים למעלה -6 למטה. שתל אחד למעלה בצד שמאל התנדנד והרופאה הוציאה אותו. שלשום כירורג שמגיע אליה ביצע שתל באותו מקום שהוצא השתל או ליד היכן שהיה השתל (לא יודעת בוודאות אחרי חודשיים שהוצא). שאלתי אותו אם זה פגע או נכנס לסינוס וענה לי כי זה היה קרוב מילימטר לסינוס נגע בסינוס ואז היטה אותו ימינה. שזה קרוב ממש. לא מבינה בזה, השאלה שלי אם חלילה זה נגע בסינוס או עשה חור עם המקדחה בתוך הסינוס, האם יכול לקרות לי נזק בנשימה או הנחיר בצד שמאל שנעשה השתל יהיה סתום לנשימה, אני יומיים אחרי השתל עדין כואב קצת המקום ומרגישה קשה לנשום בנחיר השמאלי. זה יעבור!? חלילה וחס ונעשה נזק יכול לקרות משהו גם בנשימה או בכל דבר אחר? תודה רבההה על תשובתך. ליאן

שלום רב ותודה על פנייתך. פורום זה עוסק בטיפולי שיניים בהרדמה כללית. עלייך להפנות את השאלה לפורום שעוסק בשתלים

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה