ילדה בת 11 הומלץ הרדמה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

10/07/2011 | 23:14 | מאת: פרי

ביתי בת 11 מבוהלת מרופאיי שיניים ולא משתפת פעולה בשום דרך.יש בעיות של עקירה בשן קבועה טיפול שורש סתימות רופא קופח כללית המליץ על טיפול בהרדמה כללית באלישע האם ניראה לך בטוח לעשות את זה ולסמוך ?.......זאת הדרך

שלום פרי במידה ומדובר בילדה בת 11 ניתן לשקול לפני טיפול בהרדמה כללית, נסיון טיפולי עם גז צחוק בלבד או גז צחוק בשילוב תרופה מרגיעה (כגון אטרקס). במידה ולא יהיה שיתוף פעולה מספק ניתן אז לבצע טיפול בהרדמה כללית.

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה