הרדמה כללית

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים בהרדמה מלאה

10/07/2011 | 13:05 | מאת: יאיר

שלום,האם ביטוח שיניים ממקום העבודה(ביטוח הראל) יכול לכסות חלק מטיפול בהרדמה מלאה (נניח בבי"ח)? מה טווח המחירים של טיפול ממוצע? מהח חשוב לבדוק בחיפוש אחר מי שמבצע טיפולים כאלו?האם טיפול בשן שבהרדמה כללית למשל שדורש טיפול שורש יעיל וזהה לטיפול פרטני באותה שן? תודה...

שלום יאיר לגבי ביטוח השיניים עליך להפנות את השאלה לחברת הביטוח. ההשתתפות בטיפולים הינה בהתאם לפוליסה שנירכשה. מחיר ההרדמה במכבידנט, המבוצעת בבתי חולים בלבד, הינה 2,397 ש"ח לשעתיים ראשונות (911 ש"ח לכל שעה נוספת) וזאת למבוגר מבוטח מכבי לפני הנחת הביטוח המשלים. יש לוודא שהרופא שיניים המטפל יש אישור של משרד הבריאות לבצע טיפולי שיניים בהרדמה כללית. ככלל מרבית הטיפולים המבוצעים בהרדמה כללית זהים באיכותם לאלו המבוצעים ללא הרדמה כללית.

מנהל פורום טיפולי שיניים בהרדמה מלאה