הסרת ריריות באף בשיטת הקובליישן

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

08/08/2011 | 09:35 | מאת: שלמה

ד"ר קרמר שלום, בעוד חודש אני הולך לעבור ניתוח להסרת ריריות האף בשיטת הקובליישן. הרופא הבטיח שהדבר יעזור מאוד לטפל בבעיית האף הסתום שאני סובל ממנה שנים. עם זאת, חבר שלי שאל במקרה ברופא א.א.ג נוסף על הניתוח, וזה אמר לו שיש מקרים רבים בהם, לאחר הניתוח הרירית צומחת בחזרה לגודלה המקורי ויש צורך בניתוח מחדש לאחר שלושה חודשים. האם יש סיכוי שאזקק להליך רפואי נוסף לאחר שלושה חודשים?

שלמה שלום אכן תמיד בכל שיטה שבה מקטינים את רירית הקונכיות ישנה אפשרות שהיא תגדל מחדש ותחסום את מעברי האויר תהליך זה לוקח הרבה יותר מ3 חודשים אבל מצד שני אסור לכאות לחלוטין את הקונכיות

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים