תיקון ניתוח מחיצה וניתוח אף אסתטי

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

07/07/2016 | 21:19 | מאת: שי

עברתי ניתוח אף רפואי בצבא באוגוסט 2012 לשם יישור המחיצה והיא עדיין לא ישרה, אני יכול להרגיש את זה גם בנשימה וגם במישוש.. באותה תקופה הרופא שניתח אותי אמר לי שלא אוכל לעשות ניתוח אף בשנית... יכול להיות בכלל שהוא הוציא לי הרבה עצם מהמחיצה? (המחיצה עדיין ממש עקומה באף - דבר שהשפיע גם על המראה החיצוני ונטייה מכוערת של גשר האף - איכשהוא..) רציתי לשאול אם יש באפשרותך לתקן המחיצה באף שלי וגם לשלב יחד איתו ניתוח אסתטי לאף - להפוך אותו לסימטרי וגם לקצר את קצה האף ? תודה רבה

בכדי לענות אני צריכה לראות אותך מציעה שתתקשר ל0505209313 לקבוע פגישת התיעצות ללא תשלום

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים