ניתוח ישור מחיצה (SMR)

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

09/06/2016 | 14:47 | מאת: דוד

שלום, ביום שלישי האחרון (7/6/2016), עברתי ניתוח ליישור מחיצת האף וטיפול בקונכיות. שוחררתי היום מבית החולים, אך אני מרגיש שאני מסוגל לנשום רק מצד אחד של האף, כאשר הצד השני סתום לגמרי. בבית החולים טענו שהגיוני שלא אנשום בצורה סדירה במהלך השבוע הראשון שלאחר הניתוח, ולאחר מכן זה ככה"נ ישתפר. אבל בכל זאת, חושש שמא הניתוח לא הצליח והמחיצה סותמת את צד של האף ומונעת ממני לנשום. מחכה בקוצר רוח לתשובה. בברכה, דוד

לוקח מספר שבועות שהנפיחות בתוך האף יורדת תעשה שטיפות עם מי מלח

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים