כתמים שחורים מתחת לעיניים לאחר ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

19/04/2016 | 16:18 | מאת: בתאל

צהריים טובים , לפני כ - 3 חודשים עשיתי ניתוח אף (שבירת עצמות להצרה, שיוף והרמה) ועדיין נשארו לו כתמים שחורים מתחת לעיניים, זה לא נראה כמו שטפי דם , יותר כמו שקעים כהים , האם יש סיכוי שהכתמים ישארו ? האם יש טיפול מיוחד לבעיה?

זה לוקח זמן לפעמים חודשים אבל בסוף זה נאלם

03/05/2016 | 10:27 | מאת: בתאל

הייתי אצל הרופא המנתח בביקורת , הוא טען כי יש סיכוי שזה ישאר לכל החיים , הוא לא ידע לומר לי אפילו ממה זה נבע . האם זה הגיוני ?

01/05/2017 | 14:30 | מאת: נטע

היי בתאל אני סובלת מאותה בעיה שאת מתארת שקרתה לך. אני לאחר ניתוח אף שעברתי לפני חודש. האם מצבך השתפר? הכהות נעלמה?

הכתמים השחורים זה פגמנטציה הם חולפים לעיתים לוקח מספר חודשים עד שזה ניספג אין כל דרך לזרז את הספיגה רק סבלנות

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים