ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

30/11/2015 | 03:15 | מאת: יוני

שלום רב ד"ר קרמר, אני מתכנן לעבור ניתוח משולב - הצמדת אוזניים קטנה + ניתוח פלסטי באף + הקטנת הקונכיות . השאלה שלי - עד כמה עניין הקטנת הקונכיות הוא עניין מורכב? אני שואל כדי לדעת עד כמה אני יכול לישון בשקט כשהמנתח הפלסטי הוא זה שיעשה זאת ולא אצטרך להפוך את ה"ארגון " הניתוח למורכב עקב הצורך לתאם אף אוזן גרון מנתח שיגיע לניתוח הפלסטי שלי . תודה רבה

לרופא אאג שמנתח אפים הקטת הקונכיות זה לא ניתוח מסובך אני מתארת לעצמי שגם צריך יהיה לעשות אצלך ישור מחיצת האף לא ניראה לי שמנתח פלסטי שלא מומחה בניתוחי אף יודע לעשות זאת אני מבצעת גם הצמדת אפרכסות מציעה לך לבוא לשיחת התיעצות ללא עלות במידה ותרצה אנא התקשר ל0505209313

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים