ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

12/11/2015 | 07:04 | מאת: דוד פרי

ד"ר שלום .ניסתם לי האף לסרוגין במשך היום ובערב באופן קבוע.[בתקופה האחרונה]הייתי אצל רופא א.א.ג שיש לי מחיצה עקומה קשה מאד וקונכיות מוגדלות. וצריך לעשות ניתוח.חשבתי שאים אני יעשה ניתוח רפואי אז אעשה גם אסתתי.אבל יש לי גם בעיות אחרות . אני מפחד מהניתוח כי .אני בנוסף חולה פיברומאלגיה ויש לי בעיות עים מפרק הלסת ואני לא יכול להשאיר את הפה פתוח.בואי נצא מיתוח הנחה שבמהלך הניתוח ישימו לי הנשמה דרך הפה ומה אני יעשה לאחר הניתוח שלא אוכל לינשום עד שיציאו את הפדים מהאף?. דרך אגב האף שניסתם בערב כניראה מיזה שאני לוקח כדוריי שינה ופסיכיאטרים.אודה לך על התשובה.

12/11/2015 | 07:41 | מאת: דוד פרי

ד"ר שלום שככתי לומר לך שאני מישתמש באופן קבוע בנוסף בקלארינז ובאבמיס שהם לאלרגיה. תודה

01/12/2015 | 14:00 | מאת: דוד

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים