ניתוח אף יישור מחיצה והסרת קונכיות

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

06/10/2015 | 16:51 | מאת: אביטל

רציתי לדעת אם מומלץ ואפשרי לעבור את הניתוח של היישור מחיצה וההסרת קונכיות יחד עם הניתוח אף או שעדיף לחכות עם ניתוח האף ואם זה יעשה לי בעיות בעתיד כאשר אני ארצה לעבור ניתוח אף ?

אביטל שלום חיבים לעשות את שני הניתוחים:הרפואי והפלסטי בניתוח אחד אבל זה חייב להעשות עלידי מנתח המוממחה בניתוחי אף!!!! את יכולה לבוא לפגישת התיעצות ללא תשלום ולקבל את כל הפרטים והסיבות מדוע צריך לבצע הכל בניתוח אחד אפשר להתקשר ל0505209313

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים