ניתוח לסינוסים ולתקון מחיצה

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

15/03/2015 | 12:29 | מאת: טובה לוי

נתחיל בזה שאני ממש אבל ממש מפחדת מהניתוח. (מכל דבר כירוגי) אני בת 41 אסמטית ובשנים אחרונות סובלת הרבה מסינוסים ודלקות גרון.. לאחר בדיקת סיטי נאמר לי שאני צריכה לעשות ניתוח אבל לא ממש דחוף . יש לציין שאני נושמת רק מהאף. ובנוסף הרופא מנתח שהייתי אצלו אמר שהפוליפים יכולים לחזור.. האם לכולם המצב הקודם חוזר עם השנים? והאם יש ניתוח יותר קל .. אני ממש מפחדת מהמהלך.

אני מנתחת ניתוחי ישור מחיצה אבל לא סינוסים אין לי מה להגיד לך לגבי הפחד שלך

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים