תיקון ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

06/08/2014 | 01:13 | מאת: שלומית

שלום רב, עברתי לפני עשר שנים ניתוח אף פלוס תיקון קטן ויצא די מוצלח וטבעי, רק שלעתים מפריע לי שכשאני מחייכת האף לא נראה ממש סולד אלא נוטה כלפי מטה וזה ניכר כמובן בתמונות וכד'. חשבתי על האפשרות של הרמת קצה האף במעט כדי שיראה עדיין טבעי רק קצת יותר סולד ויפה. רציתי לדעת האם ניתוח שכזה יהיה יותר קל ופשוט מבחינת החלמה והאם גם כספית זה נחשב לניתוח זול יותר כיוון שלא דרוש פה שינוי רציני. שאלה נוספת- יש לי חשש קל שבמידה והאף יהיה יותר סולד יהיה רווח לא פרופורציונלי בין האף לשפה העליונה ורציתי לדעת אם יש דרך להגביה מעט את השפה העליונה(באופן שיראה טבעי ורצוי ללא עיבוי השפה אלא רק לעצב או להרימה מעט) כך שהפרופורציות בין האף החדש לשפה העליונה יראו יפות. תודה רבה!

אי לא יכולה לענות על כל השאלות האלו מבלי לראות אותך את צריכה לקבוע תור ב0505209313

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים