ניתוח אף בגיל 15 וחצי

דיון מתוך פורום  ניתוחי אף אסתטיים

25/06/2014 | 12:57 | מאת: שירה

שלום, אני בת 15 וחצי ורוצה לעשות ניתוח אף. ההורים שלי הסכימו והיינו במרפאה והכל ואז אבא שלי קרא מאמר שלא כדאי מתחת לגיל 16 . השאלה שלי היא אם החצי שנה הזאת משנה משהו אם הייתה לי התפתחות מוקדמת והתפתחתי מוקדם יותר משאר בנות גילי ו-3 שנים כמעט 3 וחצי אחרי מחזור. אשמח אם תעני מהר. תודה.

שירה שלום אני קודם כל מצטערת על האיחור בתשובה זה מסיבות טכניות לעצם העינין גיל 15 הוא סביר לחלוטין אם יש לך מחזור יותר משנה

מנהל פורום ניתוחי אף אסתטיים